בית פרטי MSN

אדריכלות ועיצוב פנים

הבית מתוכנן בצורת קובייה אשר החסירו ממנה חלקים. הצורה הייחודית יצרה חללי חוץ "פנימיים." בעזרת המפתחים הגדולים, גם בחוץ ישנה הרגשה של הימצאות בתוך חלל הבית.

האזור הפרטי של החדרים תוכנן בצורת האות ח' שבינהם נמצאת 'פינת משפחה' שבגבה מיושמת מחיצת עץ שאפשר לסובב אותה. המחיצה מאפשרת פתיחה חלקית או סגירה מוחלטת, בין האזור הפרטי לאזור הציבורי.

חזיתות הבית שמושפעות משיקולי אקלים, מתאפיינות בחלונות גדולים המכנסים אור טבעי וחושפים את הדיירים לנוף הפתוח.

היה לי חשוב להפנות את הבית לעבר נוף הכנרת וטבריה… ומדרום ליופיו של הר תבור. בכיוון הזה תכננתי קיר המייצר פרטיות מהשכנים הסמוכים. הקיר פתוח בחלקו כדי לאפשר תצפית על הר תבור מתוך מסגרת פלדה אשר משמשת גם כספסל ישיבה.

עיצוב הפנים המודרני/אלגנטי מקבל חמימות בעזרת פרטי נגרות והרהיטים שנבחרו. עץ האלון הטבעי, משתלב בתאורה "לבנה חמה" כאשר שימוש באקססוריז נלווים מוסיף צבעוניות לבית.

 

 

 

 

 

צילום: צחי קיבנשטיין

קרא עוד >>

מיקום: קיבוץ בית קשת

שטח מגרש: 500 מ״ר

שנה: 2016-2018

שטח בנייה: 180 מ״ר

סטטוס: הושלם